Genap 40w harini. Masih belum ada tanda2.

Mohon doa dari mommies2, semoga Najla Azlyana Kiplin dipermudahkan segala urusan bersalin. Ibu & baby sihat2 saja. Doa yg sama untuk ibu2 yg bakal bersalin juga. Aamiin. #firstbaby

14 Balas

kalau masih xde tanda, cuba sis buat cara gentel puting sis. kiri 5 mnit , kanan 5 mnit. ni pon salah 1 cara utk buka jln. saya 2anak buat mcmni. lepas sis buat mcmtu, x lama tu sis akan rasa perut mengeras.ngeras bukan mngeras mcm biasa baby mgeras tuu. akan rasa sakit contraction. apa2 pon, byk kan doa ya. moga dipermudahkan sis. sy pon tgu masa lg 6 mggu due.

2y ago

tq tips nya sis.. insyaAllah. semoga dipermudahkan utk sis juga

sy seminggu sebelum due perut kerap mengeras .. sptutnya due 14/7 tgh mlm start contraction alhamdulillah selamat keluar bbyboy pkul 6.53 pagi 15/7 . 40w 1 d

2y ago

terima kasih.. semoga dipermudahkan urusan bersalin 🥰

semoga dipermudahkan awak bersalin..bersalin dgn mudah....aminn... doakan saya jugak..skrg dh nk masuk 38 mggu....tkot tpi x sabar jugk nk kuarkan baby...hihi...

2y ago

aamiin. smoga d permudahkan urusan bsalin utk sis juga

aaminn..semoga dipermudahkan urusan mommy & baby lahir sihat wal'afiat..doakan sy jugak ye..skrg dh msuk 35w3d..nervous jgk kdg2 bila baby kerap mengeras..huhu

2y ago

aaminn ya mujib..tq mommy🙂

sy dh selamat bersalin 5/7 aritu..39minggu3hari..moga dipermudahkan urusan sis ye..aminn ya mujib

2y ago

syukur sis dh selamat bersalin. aamiin2. tq sis

Aaamin. Semoga dipermudahkan urusan awak and baby selamat dilahirkan insyaAllah 🤗

2y ago

aamiin. terima kasih doanya

semoga di permudahkn..semangat yaa..nnt update tau klu da bersalin hehe

Aaminn, semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby.

2y ago

aamiin. tq sis

semoga segala urusan dipermudahkan Amin💜.....

2y ago

aamiin . tq sis

Aamiin..semOga d permudahkn urusan nanti

2y ago

aamin. terimakasih