19 week 4 day

Try scan jantina, Alhamdulillah baby tunjuk... semoga sihat2 selalu baby mama ni.. Semoga baby kawan2 mama pun sihat2 semua..amin

19 week 4 day
16 Balas

Cmna nk tengok tgn bby ehh.. mmg xnmpk ke..sy pn 19week..sllu kepala bdn n paha ja nmpk

4y ago

Sy sblum scan sy mkn tembika banyak2 nk bg ye xberkepit..pastu tahan kencing nk bg nampak bila scan..

Aaamiinnn3 tq mommy atas doanya. Semoga mommy pon sihat walafiat. Aaamiinn3. 💖

Aamiin..sy blum scan lg x sbar pulak rse😅

4y ago

Nnti boleh la share

Aamiin..syoknya dh blh tau jantina..

ni bby boy ke girl sis.. sbb tk pndai tgk

4y ago

Bby boy..hihi

Aamiin.. AllahumaAmiin.. Aamiin

Sis 19 week bru leh thu jntina ke ?

4y ago

Rezeki bby nk tunjuk..doc pun terkejut..tp atas klinik jugak yg ambik 19 week tu scan jntina

ni detail scan ke ...scan biasa

4y ago

Scan jntina je..xbuat detail scan pun

Amin ..☺

Aamiin..