Detail scan

Assalamualaikum buat para ibu kat sini🤗..saya ade soalan nk tnya..kot2 ade yg boleh jwb pertanyaan saya ni kan..saya nk tanya penting x ye detail scan ni?sbb katenye procedure skrg kena ada detail scan..sbb doc kt kk tmpt saya mcm perlukan sgt detail scan utk reference die..n then skrg ni saya da trlewat buka buku..disbbkn period yg x teratur..tau2 pregnan..tp mslh skrg ni..saya dah nk masuk 27week..n mostly klinik yg buat detail scan hanya akn buat smpai 25week sahaja..jadi soalannye penting x sebenarnye detail scan tu?

7 Balas

details scan bg sy kalau mmpu buat lah.. apa2 hal if ad orblem kita blh brsedia.. semoga kandungan sis baik2 sj..ya..