Detail scan kk

Nak tnya.. utk appointment buku pink tu kan dkt kk doc akan buat detail scan ke.. kalau x ada ingt nk buat dkt luar je

5 Balas

Dekat kk takkan buat detail scan, cuma certain kes je dr akan refer dekat pakar untuk buat detaip scan, kalau pregnancy ok, xde keperluan detail scan dr takkan buat detail scan

biasa kerajaan x buat detailed scan, mmg kena buat dkt luar. tpi tnggu 21 minggu ke atas baru buat sbb kdg² baby kecik sgt nk tgk.

kna buat kt luar. dlm 18-28 weeks bleh buat dh. klu sy dr advise dlm 23 weeks dia kta bru size yg nmpak nk scan.

kk tak buat detail scan. nak scan awal prgnancy pun jenoh tekan perut, mesin lama pnya , tak clear sangat 😂

kk saya tak buat detail scan, mmg kena buat di luar.