Hi,sya nak tnya.. sya lewat period 3 hari tpi td check upt dpt result mcm ni

Hi,sya nak tnya.. sya lewat period 3 hari tpi td check upt dpt result mcm ni sedangkn 2 mnggu lalu check negative.. sya pregnant atau tak ya??#ingintahu

Hi,sya nak tnya.. sya lewat period 3 hari tpi td check upt dpt result mcm ni
3 Balas

kalau 2 minggu lepas check, masa tu mungkin baru waktu subur, sbb tu negatif.. ni dah lewat period 3 hari, dah check positif, insyaAllah betul pregnant.. jaga diri, jaga makan, jangan stress2..

saya rse pregnant ni, biasa awal2 mmg normal negative sbb bru lagi, yg kli ni pekat nk lg yakin check lg n pegi klinik dear.

2y ago

ni sya check jam 9 pg td letak jk 3 titis terus naik double line,tq.. nnti sya try lg sekali check n g klinik

terang double line tu positive puan🙂 tahniah