Berakhir sudah penantian kami 😔

Assalamualaikum and hi alls momies .. hrini berakhir lh sudah penantian sya yg selama ni menunggu.. mlm jumaat ni jugak syee keguguran untuk 7 week.. this is my first baby 😔 allahu terkilan sgt sbb x dapat jga kandungan first ni... Before ni sye prnh post psal bile kencing kluar selaput darah .. dan 4 hari darah kuar mcm period dan sye cuba positif kn itu hnya haid tpi bukan .. sye dh admit wad bfore ni mse first kuar darah dan doc dh check smua .. tunggu tarikh minggu dpn untuk dtg blik but ia x kesampaian 😔😔 doakan sya untuk mula berpantang.. sye doakn korang smua selamat sihat dipermudahkan urusan bersalin dan segalanya 🥺.. sye prlukn positif support dri you all #firstmom #firstbaby #pleasehelp

Berakhir sudah penantian kami 😔
43 Balas

Insha Allah ade rezeki Utk sis. Sy pn penah miscarriage thun 2021.mse 10week.buat D&c (cuci). Lps 6buln sy pergnat semula. Alhmdulillah 12hb Feb aritu sy dh selamat bersalin bby girl.insha Allah mne yg msh menunggu dikurniakn zuriat yg soleh solehah.

1y ago

Kes kite sama jgk la ☺️ sy pon pernh miscarriage hjg thn 2021 ms tu br 9week. Sy pon bt D&C jgk. Alhamdulillah lps 5 bln pregnant semula & 14/2 hr tu sy dh selamat lahirkn baby boy. In Shaa Allah klu dh rezeki xkemn kan sis ☺️ bykkn berdoa 🤲🏻 stp yg berlaku pasti ade hikmahnye 😌