Assalamualaikum Akak2 Dan Ibu2, Sekadar Ingin Bertanyaa Patutkah Sy Pegi Scan? Sy Mmg Musykil Btl Sbb Kedua Duanyaa Pudar😢Sy Kurang Faham, Ini Pengalaman Pertama Sy, Anak Sulung Perantau Di Kl Jauh Dari Family😊🙏Hrp Dpt Kongsi Pengalaman.

Assalamualaikum Akak2 Dan Ibu2, Sekadar Ingin Bertanyaa Patutkah Sy Pegi Scan? Sy Mmg Musykil Btl Sbb Kedua Duanyaa Pudar😢Sy Kurang Faham, Ini Pengalaman Pertama Sy, Anak Sulung Perantau Di Kl Jauh Dari Family😊🙏Hrp Dpt Kongsi Pengalaman. Another one, takut sy pegi klinik disuruh valik sbb awal lg and blm nampak.. Sy test selang 3 hari Gambar kiri 1st test, gambar kedua 2nd test😅

Assalamualaikum Akak2 Dan Ibu2, Sekadar Ingin Bertanyaa Patutkah Sy Pegi Scan? Sy Mmg Musykil Btl Sbb Kedua Duanyaa Pudar😢Sy Kurang Faham, Ini Pengalaman Pertama Sy, Anak Sulung Perantau Di Kl Jauh Dari Family😊🙏Hrp Dpt Kongsi Pengalaman.
44 Balas

Tahniahh. Kalau awak nak scan.. Better kandung 8w keatas ke. Sebab takut awal2 taknmpak