Keguguran.

Hai..siapa2 boleh share pengalaman keguguran? Haritu period sy lambat 1 mggu. Sy test negatif. Then, lambat hampir 2 mggu, sy test, masih lg negatif. Pegi scan pun x nampak apa. Lepastu tiba2 keguguran..

2 Balas

Kalau ikut pengalaman saya. Kandungan baby 6weeks keguguran. 6hari sebelum tu cek upt sbb nak rule out pregnant sebab ingatkan ada cancer sbb badan rasa lain macam..and ofcourse positive.. but then gugur selepas 6 hari dapat tau.. complete miscarriage kat hospital taoi dr tak sempat scan.. bila scan mmg dah tak ada apa semua la.. lepas gugur ada test lagi..like 2hari selepas tu and its negative.. bleeding only 1 week. Then period balik lepas 3minggu.

4y ago

Sama lah. Complete misscarriage jgk. X buat d&c. Boleh tau berapa lama awk gap utk ttc?

Macam mana tahu keguguran?

4y ago

Mungkin sebab masih awal2 pregnant. Sebab tu masa scan xnampak. Hcg pun rendah lagi.