2nd opinion

hi semua, haritu sy ada pg scan masa 6 weeks dkt klinik swasta, doctor kata nampak kantung je n then suru repeat 2 minggu lg. hari ni 7w2days sy pg scan dkt klinik lain sbb nak tgk kot2 la kantung dah besar sikit ke.. tpi doktor tu ckp x nampak kantung langsung & sy notice machine US dia x secanggih dgn tempat 1st sy pegi tu: sy sengaja x pegi tmpt scan 1st sbb blm tarikh appt lagi. skrg ni patutkah sy rasa risauuu sbb mmg dah x blh pikir apa dah ni. mcm mana boleh tiba2 xde kantung plak 😔😔😔😔😔

1 Balas

should be mommy ikut ckp doctor yg 1st. now mommy dah risau. thats why doc suruh dtg another 2w, baru nmpk bby + heartbeat. tau mommy excited. so now mommy xperlu nak risau pon. as long as xde bleeding bby should be fine. nanti lgi dh 8w-9w pg scan balik.