bby suke mengepeng dan kuat susu

assalamualaikum.. ai mmmy smua puting/pacifier ap yg ok utk bby umur 2 bln? bby suke mengepeng dan kuat susu.. kdg tu smpai munth sbb trlmpau kyg.. dh 3 jns try ttp dye x nk..

1 Balas

Normal sis.mmg baby suka mengempeng.lama2 nanti dia Kan brubah la tu.mcm anak saya. Sebulan 2 bulan kuat mengempeng.4 jenis puting saya beli,semua dia reject.last2 saya biarkan je.masok skrg dah 4 bulan.xde dah mengempeng

4y ago

harap mcm tulh.. sbb risau tgk dye munth.. minum lbh had.. 😅 tq sis..