Bayi kuat mengepeng

Salam momies. Baby saya 2 minggu lagi masuk 3 bulan. Momies ada tips tak macam mana nk kurangkan baby mengepeng? Baby saya full bf, tk guna pacifier. Ditenangkan, tepuk² pun masih mencari cari (nk mengepeng). Buntu, lagi 2 minggu cuti habis. 😓#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

ia normal puan .baby fully bf mmg mcmtu...nnti lelm nnti dia ok la..take time .mg dpmudahkan segalanya Allahuma Amiin

5mo ago

tq. risau sbb nk tinggalkan dekat pengasuh nak masuk kerja lg 2 minggu

Biasa baby kat pengasuh dgn ibu berbeza. boleh standby pacifier jika diperlukan oleh pengasuh.