susu baby

hi nak mntk pndpt.. ptut ke x saya tukar susu formula bby saya.. baby suke meneran smpai muka merah merah.. jarang poop ..suke buang angin..and suke muntahkn balek susu tu ..bleh bagi cadngn x susu ape yg elok utk baby bru lahir?

8 Balas

Bby sya full bf. Dari lahir kuat meneran mcm berak keras. Tp berak normal. Masuk 2bln dah kurang. Hampir semua bby lahir mcm tu. Tanya nurse, normal

4y ago

Btul..kdg2 kta oun g hosp..kbnykn dr and nurse ckp normal

Saya mula2 bagi dutch baby tapi tak sesuai.. Skg dah tukar ke Dupro.. Alhamdulillah ok.. Boleh try.. #baby2Month

mgkin susu tu xsesuai tuk bby.. mgkin susah tuk bby buang air bsar law da smpai mrah2 muke na meneran

sme baby sy...lpstu die kne hernia....sbb kuat ngn kerap sgt meneran...

4y ago

pusat die trkeluar...tpi lps 6month dh ok...

Normal la baby suka meneran. Bg susu badan je kalau ada

Pakai susu ape skrg sis?

susu badan