Nak Tanya.

Assalamualaikum. Ada tak yg ada pengalaman sakit pergelangan tangan sbb angkat baby? Dah 3 bulan sakit. 🥲

Nak Tanya.
5 Balas

normal sis. awak boleh beli wrist support kat online. sakit ni memang ambil masa agak lama untuk baik, so kalau pakai support tu kurang sikit sakit. sy beli wrist support yang ada besi, siang buat kerja sy pakai besi lembut, malam tidur sy pakai besi keras. besi tu support part ibu jari sampai wrist.

4mo ago

Ada link tak utk beli sis..

Samalah saya..saya perasan start sakit dari 3 ke 4 hari lepas bersalin sampai la habis pantang. Kadang rasa lenguh, kadang macam kebas, kadang sakit. Lama² sakit hilang sendiri. Ni anak dah nak masuk 6 bulan, kadang² terasa sakit atau kebas kalau dukung anak lama sangat nak² bila dia meragam.

4mo ago

Kan sis. Sakit sgt. Tak selesa. Nak pulas tutup botol pun sakit. 😭

sy la tu org ny.hihi.cara dia sy kurgkan dukung baby.hehe.bila bawak dia,slalu guna baby carrier.risiko guna tenaga tgn pun bkurang.klu kat rumah,slalu mtk suami settlekn anak.kurgkan risiko.skrg alhmdulillah.kurgla ckit.tapi ad wktu memg anak pas kat kita kan.hadap je la.huhu.

sama sakit sangat2. dh 6bulan tak surut sehari pun, sakit lagi2 time nk angkat baby tgh malam time dia nk susu. ada hari sakit sangat, ada hari sakit biasa. skrg kalau dukung baby saya elak dukung lama2 sbb lepastu akan sakit sangat mcm lebam rasa dia.

4mo ago

Kan sis. Sakit sgt. Lagi2 kalau nak pusing apa2 benda, mcm tutup botol. wuuu.. menyengat sakit dia. Baby pun dh makin besar, risau makin teruk. 😭. Sis ignore je ke sakit atau sis ada sapu apa2 ubat pedas ke.

sy 1tahun lebih sakit pergelangan tangan 🥲

4mo ago

Tak tau bila blh baik ni sis. Tak selesa betul sakit dia kan sis. 🥲