Nak Tanya.

Assalamualaikum. Ada tak yg ada pengalaman sakit pergelangan tangan sbb angkat baby? Dah 3 bulan sakit. ?

Nak Tanya.
5 Balas

Samalah saya..saya perasan start sakit dari 3 ke 4 hari lepas bersalin sampai la habis pantang. Kadang rasa lenguh, kadang macam kebas, kadang sakit. Lama² sakit hilang sendiri. Ni anak dah nak masuk 6 bulan, kadang² terasa sakit atau kebas kalau dukung anak lama sangat nak² bila dia meragam.

5mo ago

Kan sis. Sakit sgt. Tak selesa. Nak pulas tutup botol pun sakit. ?