Nak Tanya.

Assalamualaikum. Ada tak yg ada pengalaman sakit pergelangan tangan sbb angkat baby? Dah 3 bulan sakit. 🥲

Nak Tanya.
5 Balas

sama sakit sangat2. dh 6bulan tak surut sehari pun, sakit lagi2 time nk angkat baby tgh malam time dia nk susu. ada hari sakit sangat, ada hari sakit biasa. skrg kalau dukung baby saya elak dukung lama2 sbb lepastu akan sakit sangat mcm lebam rasa dia.

4mo ago

Kan sis. Sakit sgt. Lagi2 kalau nak pusing apa2 benda, mcm tutup botol. wuuu.. menyengat sakit dia. Baby pun dh makin besar, risau makin teruk. 😭. Sis ignore je ke sakit atau sis ada sapu apa2 ubat pedas ke.