Sakit pergelangan tangan

Siapa yg sakit pergelangan tangan dari start mengandung sampai dah bersalin pun masih rasa sakit lagi? Ada cara nak hilangkan ke tak?

Sakit pergelangan tangan
4 Balas

ingaatkan sy je sakit 🥺 rupanya byk jugak yg rasa camni ye . sakit.. rasa mcm urat berlari 😂😂 nk pulas stereng keta pun syahdu beno..

11mo ago

sye tgh alami sakit pergelangan tangan , angkt sikit sakit sangat , sekarang baru 27 minggu

Carpal tunnel syndrome. Sy terbaca dlm post lepas org sarankan ambil more calcium. Pengalaman saya, lepas beranak terus hilang.

Saya tgh alami skrg , sakit sangat , nak bawak kereta pon tak larat pusing stereng

rasa pun sakit jugak lagi2 lepas bangun tido

2y ago

Anak dah setahun lebih ni pun still terasa sakit lagi 😅