Kandungan 7 minggu scan

Assalamualaikm.. hye.. just nk sharing.. hri ni kandungan sy sepatutnya dah 7 minggu.. n baru2 ni macam kerap jugak keluar spotting.. kdg2 warna merah.. kdg2 coklat2.. tp tak bnyak... Kdg2 pula mcm cmpur dgn lendir putih.. perut sy pula kdg2 ada rasa mcm senggugut.. sy pergi checkup klinik, bila scan Dr kata kantung dah mengecut.. and dia jugak bagitahu kemungkinan dah tak menjadi.. saya terkejut juga.. hilang kata2.. dan Dr pn ada cakap, untuk kepastian, kena scan lg dua minggu, untuk tgk samada kantung dah jd bulat atau sebaliknya..sy berdoa moga2 sy ada rezeki untuk teruskan dgn kandungan ni. Minta ibu2 hebat dlm ni yg berpengalaman, doakan sy kuat 😢.

2 Balas

semoga Allah memberi kekuatan dan kurniakan rezeki kanduangan ni utk awak. apa2 jadi yg penting mesti redha ya. sy pernah lalui semua ni

3y ago

baik . saya faham.

Moga baik2 belaka

3y ago

aamiin aamiin ya rabbal a'lamin