Minta pendapat

Minta pendapat dan pengalaman semua, sy last period pada 27/9 saya kira patutnya kandungan dah 6 weeks. Tp saya pergi scan sbb kdg2 perut cramp dan sakit pinggang, tp result scan 5 weeks and 6 days normal ke dia mcm x telly? And kalau ikut pandangan mata semua, ada kah shape kantung ni perfectly bulat? Atau ada tanda2 irregular shape? Tp td scan alhamdulillah dah nampak kantung, yolk sac dan heartbeat.. boleh bg pendapat tak mommies smua? 😄

Minta pendapat
6 Balas

Normal je. Saya pun last period 28/9. Kiraan ptutnya dh 6 minggu tp bila scan doc akan ikut size kantung. Saya haritu scan last sabtu kandungan baru 5minggu 2 hari

saya last period 25/9, scan 6/11 haritu 5w5d, alhamdulillah kata normal je, suggestion kena repeat lagi 3w (27/11). doakan ya, semoga baik baik saja 🤲🏻

sama lah sis. saya pun baru balik check td. harap normal. semoga baby kita sihat sehingga dilahirkan 🤍

Dulu doktor sy pernah cakap, kalau beza dalam 1-2w tu normal je. Kalau lebih tu tak normal

sy pun 5wees 6 days sis 🥰 tp pelik sikit kantung sy bujur

normal