muka kering mengelupas

assalam.. sejak preg ni. muka saya naik kering, mengelupas .. taktahu salah pakai pencuci muka ke atau apa. tp sebab saya ni kerja jadi malu bila even makeup ringan still nampak kulit mengelupas kering tu. ada solution tak ? sbb setau x leh pakai product sebarangan time preg .

1 Balas

Boleh sja pkai apa2 yg sesuai dgn kulit muka.. Try rajin2 pkai mask sblm tdur.. 😊 Sya pun ada mslh kulit kering masa pregnant dlu.. dri 2nd trimester smpai akhir...