Preg kali ni kulit muka sy alahan, jadi mengelupas melecet pedih.ada jln penyelesaian x?

Kulit jadi kering

2 Balas

yess sama mcm sy! sebelum ni sy jenis kulit berminyak. pregnant ni kulit kering & mengelupas pedihh. 1st time rasa haha tp sy pakai moisturiser gel & pakai ampoule. dia jadikan kulit moist & kurang kering

2y ago

masa anak first sy tak pnh jadi mcmni. anak boy 🤣

tukar skincare. pakai yg jenis hydration. crik dkt watson guardian. lps tu pakai cream rosken utk dry skin. watson ade jual.