Duduk rumah dengan mertua

Assalam...sapa pernah dduk dgn mertua? Sy dduk umah mertua, mcm2 jadi 😭😭 dia suka cari salah sy..suami sy plk bkn nak pujuk sy..dia bela lgi mak dia 😭😭 sy prnah bgtau nk sewa umah , dia ckp dia nk dduk dgn mak nye..xnk sewa umah...😭😭 Sy xtahan dh dduk mak mertua sy 😩😩

31 Balas

hampir 4 taun sy duk ngn mertua..segala pahit kena telan..keje umh..masak utk ipar2..bile rehat mcm2 d katenya.time peknen kepala pening alahan d kate ikut perasaan ..ank sndri peknen mcm tuan puteri duk goyang kaki.awal2 dah pesan pd sy y die xnk jga sy ngn cucu..balik la sy ke umh nenek sy.akhirye sy bli umh..lepas la sy segala penat lelah sy y xpernah d pandang.cume baru ni sy tumpang sekejap umh mertua sbb suami oustation..sy d sound..mase tu sy sarat dah peknen..lps mngemas..masak sy masuk bilik sbb penat sgt2..sy d sound abs ank menantu die dgr..dia kate asal datang umh aku nk duk dlm bilik..masalhnye xkn sy nk baring kt luar ipar lelaki ramai..tp suami sy xtau sbb die xde n sy xpernah cite keburukkan n mak die lyn sy sepanjang dia xde.sy xtau ape salah sy..mgkin sy hnye menantu..sy mmg dah xde ibu bapa..adik beradik..nenek pn dah xde.sy sebatang kara.kdg nk cite pd suami terang2 die xkn percaya mak die manis dpn die.ape2 pn wak sptt nye tanggungjwb suami cr tmpat lain utk bg awk selesa.ustaz pn pernah kate jgn bawa isteri ke tempat dieorg x selesa dn suke

11mo ago

*nak kluar bilik..typo yg atas