Spotting vs period

Assalammualaikum Saya keliru Last sy period 12 Februari Waktu subur 24-26 Februari dan sy bersama suami Hari ni sepatutnya regular period Tapi sy keliru sy period atau spotting Yg keluar kt panty liner cecair warna coklat dan kemudian disusuli dengan warna merah Adakah sy pregnant? Atau mmg period? ? Btw, perut mmg rasa tak selesa dan asyik sendawa

8 Balas

Sis mcm mana ye? Pregnant ker? Keadaan sy sama dgn sis.tp period sy spttnye lg 7hari.