Boleh ke Pregnant ?Tolong saya..

11.8.22 sy bersama suami. 13.8 sy ada spotting darah sebesar 10 sen 20 sen.darah warna pink lembut.Terkejut sy sbb tak pernah ada darah bila pakai panty.masa ni sy pakai panty. adakah persenyawaan sdg berlaku dan dah melekat di dinding rahim sy last period 31.7.22

2 Balas

Boleh cuba check upt. Kalau period teratur, sepatutnya dah boleh dapat upt positive kalau pregnant :)

2y ago

terima kasih♥️.nnti sy test.mudahan ada

lagi seminggu boleh try upt.. semoga ada rezeki awak dan suami ya.. inshaallah 🤲🏻💐

2y ago

Amin mudahan♥️