KELUAR DARAH WARNA COKLAT TAPI BUKAN PERIOD.

Hai, ada tak yang mcm sy..ada keluar darah warna coklat macam period tp bukan pada waktu period? Adakah itu tanda2 hamil?

5 Balas

mcm pengalaman sy..sy dpt tahu pregnant amni ggu sblm due period..pas tu ada spotting brownish.. sy but scan tvs ada kantung kecik dlm 3weeks n beta hcg positif hamil.. dr 4weeks smpai nk masuk 7weeks spotting masih ada..kira on off..doktor bg ubat kuat rahim b vitamin..setiap 2 minggu g checkup swasta dulu..Alhamdulillah ada perkembngn dr şefi kantung,uri n dh nmpak janin walaupun sinonet je..

mcm sy dah booking hotel nak berjalan.. baru tau pregnant. berjalan sakan. malam tu mcm nak pitam. balik hotel Keluar darah coklat kehitaman.. dah risau dah... esok terus balik. alhamdulillah rest bed, anak pun dah 4 tahun skrg🤭

dah berapa hari darah coklat keluar dan banyak ke darah tu keluar??

Sis ada buat upt tak sebelum nii?

suci dah berapa hari?

4w ago

so period lah tu. syarat period kan 15hari suci