Spotting vs period

Assalammualaikum Saya keliru Last sy period 12 Februari Waktu subur 24-26 Februari dan sy bersama suami Hari ni sepatutnya regular period Tapi sy keliru sy period atau spotting Yg keluar kt panty liner cecair warna coklat dan kemudian disusuli dengan warna merah Adakah sy pregnant? Atau mmg period? ? Btw, perut mmg rasa tak selesa dan asyik sendawa

8 Balas

Cuba check upt positif ke tidak. Sebab saya dl macam tu gak spotting2 check 2 line tp kabut rupanya ianya proses2 nak keguguran nasib baik cepat jumpa pakar. Selalunya kes2 gini sebab rahim x kuat. Alhamdullillah selamat sehingga bersalin

Saya pn sme. Igt period rupenye mengandung. Trdetik dalam hati nk cek upt mse tu. Alhamdulillah. Dh 4 bulan baby

Sis mcm mana ye? Pregnant ker? Keadaan sy sama dgn sis.tp period sy spttnye lg 7hari.

Waalaikumussalam, better check upt sis utk tahu pregnant atau tidak

Coba sis try check

Buat test upt sis

Cek upt