feelings

Assalammualaikum..hii selamat pagi... Share bha pengalaman yg kamu rasa time awal2 pregnant ni.. Usia2 4 minggulah.. Sbb sy lambat 3hari sdh haid..yg sy rasa perut sy mcm perasaan x enak sampai ke pinggang belakang klu awal pagi...cram2 bgitu.. Mau kata senggugut tk jgk...sbb senggugut tu lagi truklhkn.. Ada yg pernah rasa cam sykh..sblm lewat shari sdh check upt..tp masih samar2... Doakan sy pregnant yaa..mnta2 jgn trun darah... Ada tips pemakanan kena jagakh awal2 bgini ni..

1 Balas

Smga sis hamil bln ni... Sy pom cek upt 3 hri sblm period. Linr smar sgt.. So sy cek hri2.. Hri2 mkin terang.. N now nk msuk 8 weeks dh.. Kdg2 line smr ni sbb nk period.. Jd sis kne brsedia la klu period ke... Smga ade rzeki sis bln ni..