Usia Kandungan Berapa Minggu Janin Dah Nampak?

Assalammualaikum wbt dan slm sjhtra semua... Alhmdllh sy disahkan mengandung 6 mggu hari ni.. Actually sy keguguran bulan lapan aritu.. Xsangka selepas 1 bulan period da mngndung semula... Td doc scan kantung nmpk.. Cume baby lom nampak.. So normal ke tu? Sape ade pengalaman cam sy ni?

2 Balas

Saya pregnant 6minggu 2hari, kantung ade jantung dia pun nampak dah.. Saje try scan tadi pagi..

Sy 8minggu dh nmpk baby n heartbeat. Tp depends jgk ikt org. Ada yg lewat lg bru nmpk.