hb low

Assalammualaikum.. Sye nk tnye, mcm mne nk naik kn hb n zat besi dlm bdn.. Sbb ubt yg di bri dri klinik sye x blh nk mkn, dn sye x mkn sayur n buah... Snang cita jnis ubt capsul mmg x blh mkn klau mkn x lme mntah ubt tu kluar.. Mcm mne nk atasi msalah ni sye dh 20weeks.. Tpi hb 8.7 n zat bsi hnye 4 shje.. Ada x ubat cecair yg blh di ambl atau bli kat mne2..

31 Balas

Sy pon ubt kk xboleh nk tlan.. Tpi hri2 sy mnum air sunquick atau air twister. Alhamdulillah hb dri 10.1 naik 12.7 smpai la skrng dh masuk 37week ni maintain je hb. Sis try la mne tau dpt mmbntu naikkn hb sis tu. Bncuh tnpa gula.

4y ago

Aah skrg amal kn mnum sunquick, tpi ubt x msk langsung la