ubat cacing

Salam..mommy2 blh x share mcm mne nk kasi ank mkn ubt cacing sb ank dh 5thn tp teramat la ssh nk mkn ubt..risau kte..blh x campurkn ubt cacing dlm ape2 minuman sb xnk kasi dye rasa ubt tu?minuman mcm yogurt bliss tu..ada suggestion lain x?

1 Balas

Cari yg tablet perisa coklat sis... Ank2 sy pn tak makan yg air tu.. Susah sgt nk bagi makan.. Bgi yg ni cakap gula2.. Habiskan taw.. Laju je.. Tak cukup😂

5y ago

Farmasi rasa ada je jual sis.. Sy ni pn dapat kt Kk.. Dlm hati.. Nasib baik lah dpt yg tablet.. Kalau yg air. Payah nk bgi makan😂