hb low

Assalammualaikum.. Sye nk tnye, mcm mne nk naik kn hb n zat besi dlm bdn.. Sbb ubt yg di bri dri klinik sye x blh nk mkn, dn sye x mkn sayur n buah... Snang cita jnis ubt capsul mmg x blh mkn klau mkn x lme mntah ubt tu kluar.. Mcm mne nk atasi msalah ni sye dh 20weeks.. Tpi hb 8.7 n zat bsi hnye 4 shje.. Ada x ubat cecair yg blh di ambl atau bli kat mne2..

31 Balas

Saya pun macam Sis juga, nak2 bab ubat, daging2 kecuali seafood dan selain tu alami Night Sickness lebih teruk.. Memang tak boleh bau dan makan ubat dari klinik.. Last2 saya try Ferrovit.. Soft capsules bau Vanilla, lembut sangat mudah telan. Saya boleh makan ubat itu dan tidak muntah lansung.. Sejak makan Ferrovit itu, saya alami low blood low sugar kini naik normal dan naikkan selera makan..