kuning babyy

assalammualaikum hi smua . blh bg tips tuk turun kn kuning bby selain kerap menyusu ?? sbb sye mmg bg susu 2jam skali . hmm penat hulur hilir dgn luka czer. ?

19 Balas

Wasalam…kalau sy anak 1st,czer juga sy kerapkan susu 1jam 30mnt sekli..1jam sekali pon ada…kdg direct bdn kadag pam bg dlm botol..tp ada juga 1ari tu kuning mcm xturun..keluarga sy bg sikit je air kelapa kuning…risau sy..syukur xde apa..n kuning xda dah..seeloknya susu bdn la