bby 16d muntah susu df

hi, normal ke bby muntah susu ? lepas susu bg burp cm biasa tp takde burp agak lama juga tggu … dan bg dia tdo . lepas sejam nak bg susu … sbb ank kuning jd nak bg kerap susu … nak angkap .. bby muntah bnyk … tolong sesiapa bpengalaman share … #firstbaby

2 Balas

Saya rasa normal. Saya pun anak baru bebas kuning. Tp dok menyusu kuat. Smpai dia keluar balik susu tu walaupun dah burp. Maybe sbb terlalu byk susu kot.

6mo ago

ohh paham .. mgkin dia bnyk sgt minum kan . risau betul sy . perut cek kembung . mgkin faktor juga . jd sy urut2 je kasik relax semula . 🥹

sebelum bersalin okay?