kuning babyy

assalammualaikum hi smua . blh bg tips tuk turun kn kuning bby selain kerap menyusu ?? sbb sye mmg bg susu 2jam skali . hmm penat hulur hilir dgn luka czer. 😔

19 Balas

ibu menyusu stop dulu makanan herba yg memanaskan badan. kalau petua lain, beli ubat mandi kuning. tak ingat nama, ada jual kat farmasi

wslm.. Sblm bsalin Sy dh bli siap² uncng utk bby kuning kt shopee... bcaan ptama 10, nxt chckup 5.. last smlm 3 bcaan kuning ..

Bagi baby susu formula karihome sis . Anak sy masa kuning minum susu tu alhmdulillah turun 😊

saya bagi susu fm & air kundur alhamdulillah berkesan & dah bebas kuning .. dari 15.5 turun 5.1

Dr pglman sya..ia bg FM lps tu bg myusu 2 jam skli ..slain tu Saya bg mndi dgn cincau..

waalaikumusalam awk try bagi anak awk mnum s26 gold semnetara

nak cepat turun cuba bagi susu formula

mandikan dengan daun inai

mndikn dgn air sirapp..