kuning babyy

assalammualaikum hi smua . blh bg tips tuk turun kn kuning bby selain kerap menyusu ?? sbb sye mmg bg susu 2jam skali . hmm penat hulur hilir dgn luka czer. ?

19 Balas

kalau sy sis, sy bagi minum perahan buah anggur hijau tu. Insyallah hilang. Ini pengalamn mak sy lah sbb dia yg bagitau.Masa kakak ipar sy pun anak dia ada kuning trus bgi minum perahan air anggur. mak dia nk bawa gi klinik tp kesihan jgk la tgk baby asyik²kena cucuk.. rasa kesihan kt baby. So mak sy tk suruh la gi klinik. cukup minum perahan air anggur je. Alhamdulillah dh hilang ?...