kuning babyy

assalammualaikum hi smua . blh bg tips tuk turun kn kuning bby selain kerap menyusu ?? sbb sye mmg bg susu 2jam skali . hmm penat hulur hilir dgn luka czer. ?

19 Balas

waalaikumsalam..saya susu bdan drop.hrapkan susu fm je.haritu mak mertua mandikan anak saya dgn uncang herba cina kne rebus.mula2 saya tak bagi jugak nk mandikan dgn herba2 ni. tp mak mertua kata ikhtiar.alhamdulillah serasi..dari 169 lpas 3 hri turun 125 lpas 3 hari turun lagi 82.