due bersalin ketika musim convid-19

Assalammualaikum, saye di jangke due 9/5 anak sulung no experience yet ? minta doa2 mommy semue agar di permudah kan urusan bersalin saya ☺️ Nervous,takut pun ade. Husband xdpt nk ade time kt ward/labour room pelawat pun tak di benar kan So seorg diri berteman kan Allah S.W.T dan bantuan nurse n doc. I'm a strong women! Insyallah amin ?

1 Balas

Tahniah sis..ats kelahiran nya..mg bby n sis sht sntiasa...aamiin