38week 5 day

Doakan semoga saya mudah bersalin..di permudah urusan persalinan.. Amin amin amin ya Rabbal Alamin.. due date 10/4 #firstbaby #firstmom

9 Balas

semoga kita diberikan rezeki bersalin normal tanpa koyak tanpa jahit 🤲🏻 aaminn♥️ sy 11/04 hrini da start sakit main main 😅

sama due date sama saya tpi skrang cirit-birit an sakit pinggang doakn nor fajiriah binti abdulmulim di permudahkan bersalin aamiin

Semoga dipermudahkan awak saya due date 9/04 belum ada tanda nak lahir lagi🤲🏻❤️

sama due date ngan sy.. skrg kerap sakit pinggan n ari2 tp xkuat lgi

semoga dimurahkan sis saya pon 38.3day tapi mula dah sakit hilang"

amin amin amin . sama due mcm sy 10/4 . tapi masih tkada tanda

semoga dipermudahkan segala urusan awak 💕

Inshaa Allah, Aamiinn🤲🏽

Semoga dipermudahkan aminnn