Week 39 keluar darah

Hi mommy, just nak tanya ada tak mommy yg melalui situasi macam saya? Week 39 dah keluar lendir darah, pergi hospital bukaan 1cm, dokter suruh balik rumah dulu. Ni hari kedua kat rumah masih keluar lendir darah. Darah tu mmg akan keluar sehingga kit bersalin ke?

1 Balas

tanda2 dah tu.. kalau mula sakit . segera ke hospital.. semoga dipermudahkan ya

1y ago

kalau pergi, cakap tanda darah dan start sakit.... mereka akan tahan ke ward.. sekurang2 nya kat sana ada alat cek kandungan...