Keluar lendir+darah 37 weeks pregnancy

Jam 4 pagi tdi keluar lendir+darah tp tak ada sakit perut atau contraction. Cuma sakit perut manja2 je. Kena tunggu betul2 rasa contraction ke sbb blom pergi hospital smpai skarang. Baby gerak ok perut pun tak rasa sakit.

2 Balas

Tak perlu tunggu contraction sebab awak dah ada salah satu tanda. Terus pergi hospital untuk pemeriksaan. Macam saya tiada contraction, sekali sampai hospital bukaan dah 4cm. Satu lagi, level of contraction untuk setiap orang tak sama. Mungkin sakit yang awak rasa tu sebenarnya adalah contraction. Semoga urusan awak dipermudahkan 🌹

blood show dah boleh ke pac. nanti dorang monitor.