Keluar lendir + darah

Hii , kalau kite dah keluar lendir campur darah merah dia mcm muncus plug tu tapi kontraksi still tak kerap sakit kite bole lagi stay kat rumah tak utk tunggu betul² sakit teruk baru pergi hospital ?

2 Balas

Sama mcm saya sis. Dari 2 hari lepas dah keluar mucus plug sekali dgn darah, hari ni dah takde. Saya tunggu contraction dkt rumah sebab dr saya kata kalau darah sikit tkpe. Kalau darah banyak / air ketuban pecah / regular contraction then kena cepat2 dtg hosp..

mcm saya... hri jumaat trun lndir+darah... smpai hari ni(isnin)... tp xda cntction.... jumaat tu kna admit ward shri... bla cek xda bukaan dr bg blik dulu .. dr ckp klau trun air atau cntraction kuat.. bru dtg hsptal