Scan baby.

Assalammualaikum mummy Nak tnya..klau ikutkan kiraan apps.. Sya dah 6 weeks..agak2 berapa weeks sya boleh prgi scan... Sbb tngh save bajet... takut klau terlalu awal prgi scan

32 Balas

sepanjang sy checkup dkt klinik. xde langsung dyorg buat scan. scan msa nk tgk kantung bby bila dpt tau pregnant. tu je. sampai ke sudah xde buat scan.. now, dah msuk 30weeks da pun. scannya lngsung xda nk bg tnjuk kt suami gmbr bby. nk harap scan luar, bajet pun semuanya mahal. redho je esok bby kluar boy or girl. nk prepare bju apa utk bby pn xtau.