saiz janin

Salam, nak tnya last week sya ada prgi scan untuk dngar hearbeat baby doc ckap heartbeat baby smua ok cuma klau ikut kan sya dah 8 mnggu tapi doc ckap saiz janin lbih krang 7 mnggu 4 hari. Normal ke?

3 Balas

Normal je tu.Sy pernah go through same situation jgk masa pregnant ank y kecik(now dah 5m) kena masa puasa..doc kata kena dtg repeat scan masa raya..Alhamdulillah,hri repeat scan doc check semua ok and turns out jlan dh bkk 4 cm😂😂 Makan moderately,make sure semua ckup

4y ago

Just ikut apa y doc advice and suggest k.Moga Allah permudahkan urusan awak😍😍

Normal dear. Dont worry too much. Take care

Normal sis