Scan swasta

Nak tanya. Klau scan kt swasta.... biasa brapa ye bayaran? Sbb nk pstikan kndungan... klau ikut app skrg dh 5week 4day.. Xnk prgi kk lgi sbb awl lgi

4 Balas

Boleh je sis pergi kk, haritu sy pegi nurse kata klau nk confirmkan pregnancy bayaran rm31 xsilap. Klau pergi swasta mahal sikit klau ada consultation boleh kena sampai 100++

saya rm39 je . tgk pada klnik jgk . ada mahal ada murah .

RM65 sekali consultation

1y ago

kena terangkan juga kita nak scan apa, sebab scan bukan ada satu Jenis.. macam saya scan 8w as early pregnancy 55 , scan 16w 90 , detail scan 24w 130 , and growth scan 50... nak buat 5D scan tapi macam membazir pula hahaha sebab doctor kata 5D untuk tgk muka je.. kalau muka dia keluar nanti Pon boleh tengok hihi .. apa Pon depends clinic boleh refer kat Facebook cari clinic area awak yg ada share harga scan pregnancy

Upt awak dh +ve ye? Bestnyaaa

1y ago

masi tkt mau cek ke kk sbb kira masi awal,lgpun pernah sebulan tak period selang sebulan tapi tiada tanda2 pregnant