umur bayi dalam kandungan

Ini pengalaman 1st pregnancy, sy nak tnya, sy prgi scan 1st time dkt klinik kesihatan masa umur baby 12 weeks sepatutnya masa Tu, tpi bila scan dia tulis 12 weeks 5 days dalam scan print . EDD pun bertukar tarikh jadi cepat sikit dri kiraan. Jdi umur bayi Kita tergantung pada kiraan atau pada scan doktor?

1 Balas

Doc kata kalau x lari jauh,ikut tarikh due date last period tu. Tarikh akn berubah2 setiap kali scan. Selagi x langkau minggu,doc stick pada tarikh last period.