Scan baby.

Assalammualaikum mummy Nak tnya..klau ikutkan kiraan apps.. Sya dah 6 weeks..agak2 berapa weeks sya boleh prgi scan... Sbb tngh save bajet... takut klau terlalu awal prgi scan

32 Balas

mmg kk akn mitk scn dlu di swsta sb nk tngok due date sme x GN kk ksi..biasa akn beza bpe hri sje..sy buka buku 13/3 dh scn KT swsta..cma lari dri date haid di kelender..swsta ckp xnmpk ape..sy scan TVS Bru npk kntung Bru 5 mnggu bpe hri..Lau ikut date kelder ptut sy dh 7 mnggu lbih so nti 12/3 scn lgi TVS pstu 13/3 Bru buka buku..so KT sni dh beza 2 mnggu..ape.pn sy tnggu scn 12/3 nti..biasa scn KT swsta xmhl..Ada yg bwh 50..skrg sis dh bole prgi scan dh..