Scan baby.

Assalammualaikum mummy Nak tnya..klau ikutkan kiraan apps.. Sya dah 6 weeks..agak2 berapa weeks sya boleh prgi scan... Sbb tngh save bajet... takut klau terlalu awal prgi scan

32 Balas

8-10 week tu better... kalau nk jimat...check upt terus pergi ..ke kk.. ckp dh positif upt...bila dpt tarikh buka buku nnt dctr akan scan..tpi setengah kk nak gmbr scan dri swasta..so sis cl kk area rumah sis..dan tanya dulu😊.. kalau nak scan dkt swasta sis tunggu 8-9week... sbb setiap orng x sama..ada orng 8w dh nmpak baby+heartbeat.. tapi sy hri tu g 8 week..tapi nmpk kantung je... sy repeat 10w bru nampak heartbeat+baby