Scan baby.

Assalammualaikum mummy Nak tnya..klau ikutkan kiraan apps.. Sya dah 6 weeks..agak2 berapa weeks sya boleh prgi scan... Sbb tngh save bajet... takut klau terlalu awal prgi scan

32 Balas

wslam. nak scan untuk apa tu? klau nk save bajet tkyh scan pun tkpa . mcm sy pergi klinik kesihatan ja masa 5 minggu pstu nurse bg tarikh buka buku pink .8 minggu, buka buku pink , check urine test, pastu scan tgok bby ada hearbeat. tk perlu byr

1y ago

Kalau macam tu hari jumaat atau sabtu awak dah boleh pergi scan.