keluar darah

Assalammualaikum mommy2 tlg sy, sy bru 5 week tp hri ni ada kluar darah,knpa tu

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Hurm..better sis g jmpe doc k... Mne tw awl2 preggy ni.doc leh bg ubt tuk kuatkn rahim.. acid folic jgn skip mkn k..n byk berehat..jgn berjln byk sgt n angkt brg berat2.. angkt or dukung bby orglen pn xleh juge klu bdn xbpe nk kuat n ada kuar drh ni... Better elakkn..pape pn bykkn rehat k😉✌

Saya pun jadi mcm tu jgak masa mggu ke-5.. masa check Dr ckp implantation bleeding.. nothing serious.. tapi kalau brterusan kluar darah better check dengan Dr.

Better pi check nearest dr/hospital. Bleeding at any stage of pregnancy is a warning sign. Ibu harus segera dapatkan rawatan/checkup

3y ago

nk tnye mse kluar drh tu ade rse krem perut tak, mcm nk snggut, tp sakit die on off, sbb sy ade spotting, sy risau jd ape2 dkt kndungan sy ni 😭

g spital cpt² sis jmpa dok.. tnya cne smuany bkn dok.. huhuu.. smga d jauhkn dr prkara yg x baik.. jaga kesihatan

sis, drh tu coklat2 atau pun drh fresh, ade ktulan2 ape2 tak, klu drh fresh, better pegi check

Sy pon sama ada spotting coklat. Dr bg ubat kuatkan rahim. Setakat ni, alhamdulillah..

Banyak kan rehat sis...yang penting jangan tinggal asid folid.Jangan banyak cangkung. 🙂

3y ago

Baik2 tips baru. Selama ni xtau huhu

Boleh saye tahu 5 weeks masih belom mendapat merasakan ape² ke? Mommy tlg share..

allah sis,baik jumpe dokter mudahan baik2 sahaja kandungan sis.banyak rehat sis

Better check.. Kwn sy baru je gugur. Die pn 5 minggu pregnant..