Kluar darah skit2

Sy nak tny...hri ni Bru 6w..tp ada kluar darah skit2..xdak rsa sakit..sy dh mula risau..3 thun penantian..normal ka atau x?#ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Tak normal. Jumpa doktor untuk scan dan dapatkan ubat.

2y ago

Kena banyakkan rehat sis. Pendarahan saya bertambah bila jalan jauh pegi office dan berdiri lama buat kerja rumah. 2 minggu pendarahan saya masih tak henti, akhirnya saya ambil cuti dari kerja untuk bed rest seminggu dan pendarahan berhenti. Saya ada jugak minta doktor naikkan dos ubat kuatkan rahim (duphaston).