penjelasan...

Assalammualaikum maaf bertanya...klo kta tgh mengandung nie...da 25 weeks....ad kemungkinan kew kta da ad susu badan....sbb sy pkai bju dalam...bju dalam sy bsah sentiasa....

8 Balas

Rsanya normal sis.. Sy msa 22w da ada susu sikit.. Bila msuk 26w ni.. Klau sy baring m'yiring.. Smpai m'leleh susu.. Tpi x byk la.. Huhuhuu.. Rsa syg juga.. Sbab air susu p1 tu.. T'baik utk baby.. Jdi sy cuba elak dri t'klr air susu lgi.. 😅

Normal sis.. brsyukur laa susu kluar awal.. stgh org lpas brsalin pun lmbat susu nk kluar ksian bby... klu susu dh kluar dri awal nnti bby lahir trus bole mnum..

Assalamualaikum... Sye nk bertanya kalau kandungan dlm 4 minggu 4hari boleh xkita mkn... Calcium & magnesium plus... Baik xutk kita dan bBy...

Assalamualaikum... Sye nk bertanya kalau kandungan dlm 4 minggu 4hari boleh xkita mkn... Obimin plus ini

5y ago

Harga dlm rm19.90..saya pon mknyg ni dulu.. Xg buka buku pon lg 6w lbh krg

Waalaikumsalam. Setengah ibu memang susu akan keluar before baby keluar. Normal tu sis.

Haah, normal jer tu ibu...huhu

Yea normal jeah tu sis

Waalaikumsalam.. Normal.. Dah boleh rajin2 kan diri bersihkan puting utk bg liang2 susu tu tak tersumbat. Guna minyak baby boleh atau masa mandi tu berus pelan2 guna berus gigi yg plg lembut.

5y ago

Hahahahaha x tau... Sy tekan smpai keluar.. Pastu marah suami sbb saket.. Hahahahaga